تورجا

خوراک‌های ایران (آش آب‌غوره همدان)

آش آب‌غوره

 

  • آب هشت لیوان
  • آب‌غوره نصف پیمانه
  • برنج نیم پیمانه
  • بلغور یک لیوان
  • پیاز خردشده یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی یک تا دو قاشق غذاخوری
  • سبزی آش نیم کیلو
  • سیر پنج تا شش حبه
  • گوجه‌فرنگی خردشده پنج‌تا شش عدد
  • گوشت چرخ‌کرده سرخ‌شده با یک پیازدویست گرم
  • لپه نیم پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه به‌اندازه لازم

 

شیوه آماده کردن

بلغور و برنج و لپه را که از شب قبل خیس کردیم با آب می‌گذاریم تا بپزد. وقتی خوب پخته شد گوشت و پیاز سرخ‌شده را اضافه می‌کنیم و بعد از ده دقیقه رب گوجه، پیاز خام و سیر را اضافه می‌کنیم و دوباره پس از ده دقیقه سبزی آش و گوجه‌فرنگی و بلغور را اضافه می‌کنیم. وقتی گوجه و سبزی پخت و آش جا افتاده آماده است می‌توانید با آب‌غوره نوش جان کنید.

در صورت تمایل در خبرنامه ما عضو شوید.
Copyright © 2024 tourja. All rights reserved.