شیوه آماده کردن
بادمجانها را پوست بگیرید و برشهای طولی بزنید. پیازها را پوست بگیرید و خردکنید. گوجهفرنگی را حلقه حلقه ببرید. غورهها را از خوشه جدا کنید و تمیز بشویید. دو خوشه غوره معادل صد گرم غوره دون شده است. کمی روغن در ماهیتابهای روی حرارت متوسط گرمکنید و بادمجانها را تا طلایی و نرم شوند در آن سرخکنید.
در قابلمه بزرگی روی حرارت آرام اندکی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی گردد. تکههای مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا دیگر صورتیرنگ نباشد. حال رب را اضافه کنید و مواد راکمی دیگر تفت دهید. سپس به آن کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و به میزان لازم آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد و نرم بشود. در پایان غوره و بادمجان و گوجهفرنگی حلقه شده را به مرغ اضافه کنید و تا غوره نرم بشود، خورشت را بپزید.