تورجا

خوراک‌های ایران (کباب سرداشی)

کباب سرداشی

 

  • گوشت گوسفند پانصد گرم
  • پیاز دو عدد متوسط
  • سیب‌زمینی دو عدد متوسط
  • نمک و ادویه به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی سه عدد متوسط
  • سیب‌زمینی ورقه شده برای روی کباب به مقدار لازم

 

شیوه آماده کردن

پیازو سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و بشویید و آن‌ها را رنده کنید و آب آن را جدا کنید. گوشت چرخ شده را به ظرف سیب‌زمینی و پیاز بیفزایید. ادویه‌های مورد علاقه، نمک، فلفل را به گوشت اضافه کنید سپس تمامی مواد را مخلوط و ورز دهید. ورز دادن مخلوط را تا مرحله‌ای ادامه دهید تا چسبندگی ایجاد شود. کف تابه یا سینی را با اندکی کره چرب کرده و مخلوط گوشت را در کف سینی پخش‌کنید. چنانچه از چربی گوشتی که استفاده کرده‌اید کم است، در این مرحله اندکی روغن اضافه کنید. یک سیب‌زمینی و یک گوجه را حلقه حلقه کرده و روی گوشت روی سینی قرار دهید. در این مرحله می‌توانید انواع فلفل دلمه و فلفل تند را هم تکه‌تکه کنید و کنار گوشت قرار دهید. فر را با دمای 140 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید و سینی یا ماهیتابه را درون آن قرار دهید. کباب سرداشی به مدت یک تا دو ساعت در فر قرار دهید تا کاملاً مغزپخت شود. کباب سرداشی را با نان تازه یا پلو سرو می‌کنند.

در صورت تمایل در خبرنامه ما عضو شوید.
Copyright © 2024 tourja. All rights reserved.