شیوه آماده کردن
حبوبات را از شب پیش خیس میکنیم. خشکبار را نیز پیش از پخت خیس میکنیم. گوشت یا قلم را با حبوبات و پیاز و فلفل و زردچوبه در آب میپزیم. در بیست دقیقه آخر، خشکبار و سبزی را به آبگوشت اضافه کرده و به هم میزنیم. اگر لعاب آش کم بود، دوتا سه قاشق غذاخوری برنج اضافه میکنیم. رشته آشی را نیز اضافه میکنیم. در پایان سرکه را با شیره اضافه میکنیم. اگر شیره موجود نبود بهجای آن کمی شکر به سرکه اضافه میکنیم. روی آش را با پیاز و نعناع و سیر داغ تزئین میکنیم.