تورجا

خوراک‌های ایران (آش خشکبار همدان)

آش خشکبار همدان

 

  • سبزی آش یا سبزی تره کوهی نیم کیلو
  • عدس نصف پیمانه
  • نخود یک پیمانه
  • لوبیا یک پیمانه
  • گوشت بااستخوان دویست گرم
  • پیاز یک عدد
  • برگه زردآلو نصف پیمانه
  • آلبالو خشکه نصف پیمانه
  • برگه هلو نصف پیمانه
  • آلو ترش خشک نصف پیمانه
  • رشته آشی
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • سرکه دو تا سه قاشق غذاخوری
  • شیره انگور به‌اندازه
  • پیاز یا نعناع یا سیر داغ برای تزئین

 

شیوه آماده کردن

حبوبات را از شب پیش خیس می‌کنیم. خشکبار را نیز پیش از پخت خیس می‌کنیم. گوشت یا قلم را با حبوبات و پیاز و فلفل و زردچوبه در آب می‌پزیم. در بیست دقیقه آخر، خشکبار و سبزی را به آبگوشت اضافه کرده و به هم می‌زنیم. اگر لعاب آش کم بود، دوتا سه قاشق غذاخوری برنج اضافه می‌کنیم. رشته آشی را نیز اضافه می‌کنیم. در پایان سرکه را با شیره اضافه می‌کنیم. اگر شیره موجود نبود به‌جای آن کمی شکر به سرکه اضافه می‌کنیم. روی آش را با پیاز و نعناع و سیر داغ تزئین می‌کنیم.

در صورت تمایل در خبرنامه ما عضو شوید.
Copyright © 2021 tourja. All rights reserved.