تورجا

خوراک‌های ایران (کوفته مخصوص همدان)

 کوفته مخصوص

 

  • گوشت مغر ران پانصد گرم
  • نخود چهارصد گرم
  • پیاز داغ به مقدار دو قاشق غذاخوری
  • رب یک قاشق غذاخوری
  • سرکه نصف لیوان
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • شیره انگور نصف لیوان
  • نمک به مقدار دلخواه
  • فلفل به مقدار دلخواه
  • زردچوبه به مقدار دلخواه
  • مواد داخل کوفته
  • خرما بدون هسته به مقدار دلخواه
  • آلو به مقدار دلخواه
  • کشمش به مقدار دلخواه
  • زرشک به مقدار دلخواه
  • گردو به مقدار دلخواه
  • تخم‌مرغ آب پز یک عدد

 

شیوه آماده کردن

به مدت دوازده ساعت نخود را خیس کنید.

دو تا سه بار نخود را همراه با گوشت چرخ کنید.

ادویه، نمک و نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کرده و ترکیب کنید.

حالا تخم‌مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

ترکیب بالا را به‌اندازه یک توپ تنیس گرد کنید و سپس درون آن یک سوراخ ایجاد کرده و از موادی که برای داخل کوفته گفته شد، در آن قرار دهید.

در یک ظرف مناسب اندکی پیاز داغ، رب و روغن ریخته و آن‌ها را تفت دهید. دولی‌تر آب در ظرف ریخته و منتظر بمانید جوش بیاید. کوفته‌ها را درون ظرف قرار داده و اجازه دهید سفت شود. سپس از بیست دقیقه سرکه و شیر را به سس کوفته‌ها اضافه کرده و سپس آن‌ها را به خوراک اضافه کنید.

در صورت تمایل در خبرنامه ما عضو شوید.
Copyright © 2024 tourja. All rights reserved.