تورجا

خوراک‌های ایران (آش شل پتله)

 

  آش شل پتله

 

  • گوشت بااستخوان 250 گرم
  • بلغور (پتله) دویست گرم
  • عدس دویست گرم
  • سبزی آش پانصد گرم
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی دو عدد (250 گرم)
  • پیاز سرخ‌کرده دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به‌اندازه لازم
  • آب به میزان لازم
  • پیاز یا نعناع خشک اندکی برای تزئین
  • کشک به‌دلخواه برای تزئین

 

شیوه آماده کردن

نخست سبزی آش را که شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج است را پاک‌کنید و پس از شستن سبزی و آب‌کشی آن خردکنید.

سپس درون یک قابلمه نسبتاً بزرگ اندکی آب بریزید و پیاز، زردچوبه، نمک، فلفل و گوشت (بااستخوان) را درون آب بیندازید، سپس قابلمه را بر روی حرارت بگذارید تا بپزد. در ادامه عدس و بلغور صاف‌کرده و شسته شده را به مواد اضافه کنید. شعله اجاق را کم کنید تا بلغور ته نگیرد.

در مرحله بعد یک قاشق غذاخوری کره و یا روغن حیوانی را به مواد در حال پخت اضافه نمایید. در بیست دقیقه آخر، سیب‌زمینی که از قبل به‌صورت نگینی کوچک خردکرده بودید را به همراه سبزی خردشده و نمک به مواد بیافزاید، بهتراست تا زمان پخت کامل آش چند مرتبه، مواد را به هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که آش بلغور به‌اندازه کافی لعاب داد، اندکی کره (یک قاشق غذاخوری) را به آن اضافه کنید و به هم بزنید. آش آماده‌شده را به ظرف آش انتقال دهید و باکمی نعناع خشک و یا پیاز داغ، آن را تزئین کنید.

در صورت تمایل در خبرنامه ما عضو شوید.
Copyright © 2021 tourja. All rights reserved.